Batoane Energizante Raw Vegan

IMG_7358

Încă o rețetă pe care o poti prepara acasă într-un timp foarte scurt. Toate ingredientele sunt crude şi pline de beneficii pentru sănătate. Este vorba de batoane delicioase și energizante ce sunt adorate atât de părinți cât si de copii. De ce? Pentru că sunt naturale și sățioase, nu au zahăr sau gluten, și sunt ușor de luat în geantă, la serviciu, la sală, la școală sau la antrenamente. Perfecte pentru o zi plină cu activități!
Beneficiile acestor batoane sunt nenumărate. În primul rând, sunt o alternativă la batoanele clasice pline de zahăr și ingrediente nesănătoase, batoanele raw vegan venind în ajutorul celor care au nevoie de ceva sănătos și dulce. În al doilea rând, pot constitui o gustare rapidă și hrănitoare.

Batoane energizante raw vegan.

Ingrediente:

– 200 g fulgi de ovăz

– 100 g stafide sau curmale

– 100 g migdale sau caju

– 2 lg pudră de cacao

– 2 lg semințe de cânepă

– pentru glasat 200 g masă de cacao sau 200g ciocolată neagră 75-80% cacao

– pentru decor putem folosi goji, seminte de cânepă sau fulgi de cocos

Toate ingredientele se mixează în robotul cu lama S până devin o pastă consistentă. După ce am obținut consistența dorită le modelăm în formă de batoane și le glasăm în ciocolată sau masa de cacao topită la bain-marie. Le decorăm cu fulgi de cocos, goji sau semințe de cînepă. Se păstrează la rece timp de 20-30 de zile.

Spor la gătit!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niciun comentariu încă.

Lasă un răspuns