De ce să alegi candy bar-ul Dulce à la Mir

candy bar juntaCu siguranță ai fost cel puțin o dată în situația în care a trebuit să organizezi un eveniment și nu ai știut ce dulciuri să oferi ca să impresionezi. Este adevărat că pe piață există o varietate de oferte care mai de care, dar ce faci atunci când vrei să îți servești invitații cu ceva deosebit și bun în același timp?

Fie ca îți organizezi nunta, botezul sau ziua de naștere, Dulce à la Mir vine în ajutorul tău cu produse de calitate, bogate în vitamine și nutrienți, astfel încât toți invitații să plece plăcut impresionați de la petrecere.

Îți propun să alegi candy bar-ul oferit de noi deoarece avem o gamă variată de produse pentru toate gusturile si situațiile. Pregătim dulciuri atât pentru persoane care sunt diabetice sau alergice la diverse ingrediente precum lactoză sau gluten, cât și pentru copii. În plus, cu ajutorul tău personalizăm evenimentul în funcție de temă, număr de persoane și de categorie de vârstă. Atunci când nu știi ce produse să alegi, venim și te sfătuim, îți ascultăm preferințele și facem în așa fel incât petrecerea ta să fie una reusită.

Un candy bar Dulce à la Mir poate conține:

  • mix de dulciuri raw vegan (nepreparate termic)
  • dulciuri vegetariene
  • dulciuri tradiționale
Pregătim candy bar-uri atât pentru nunți, botezuri, aniversari copii și adulți, cât și pentru petreceri corporate. După caz și cerințe pregătim și demonstrații cu inghețată raw vegan.

Toate ingredientele folosite de noi sunt achiziționate din surse ce garantează calitatea lor.

Pentru a vedea cum poate arăta candy bar-ul tău, dă click pe link-urile de mai jos:

Contactează-ne acum pentru comenzi și mai multe detalii despre serviciile pe care le oferim.

Tags:

Niciun comentariu încă.

Lasă un răspuns